Οι μεταφορικές υπηρεσίες της εταιρείας “ΙΚΑΡΟΣ” είναι βασισμένες στη λογική της εξυπηρέτησης του πελάτη με ευελιξία και αξιοπιστία, για μεταφορά φορτίων από πόλη σε πόλη και από περιοχή σε περιοχή, όποτε αυτός το ζητήσει. Εμείς και η ομάδα των έμπειρων οδηγών μας, πιστεύουμε στη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, και δεν παραβλέπουμε τίποτα κατά τη μεταχείριση των φορτίων σας. Από τη φόρτωση, μέχρι την εκφόρτωση στον προορισμό, διατηρούμε τα υψηλότερα στάνταρ στην ασφάλεια κατά τη διαδρομή και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.
Φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την έγκαιρη μεταφορά του φορτίου στον προορισμό, χωρίς απρόοπτα.

Φροντίζουμε ο στόλος μας να είναι πάντα καλοδιατηρημένος, ώστε να είναι ικανός να παραδώσει φορτία υψηλής αξίας, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να προκαλεί φθορές, που είναι γενικά ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Η ομάδα μας είναι σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο ώστε να διασφαλίσει τη καλύτερη δυνατή μεταχείριση των παραγγελιών σας.